Dag 35 27 juni Alagon - Zaragoza 28 km

27 juni 2019

Vanochtend vroeg vertrokken. Het wordt warm vandaag. Later blijkt heet. 41° C…… Ook vandaag moeten we een stuk over de autoweg. Het schijnt niet vreemd te zijn, fietsers op een autoweg. Niemand toetert. Na een paar kilometer kunnen we de autoweg af en gaan we over binnenwegen en weer eens onverhard langs een kanaal. Om een uur of elf zijn we al op de camping. Mooi op tijd. De temperatuur loopt al aardig op. Tentje opzetten, douchen en een 0.0 biertje. Bij deze temperaturen houden we het vaak bij 0.0. We eten bij een restaurantje een paar tapasjes. Niet bijzonder. Maar daar is de prijs, blijkt achteraf, ook naar. De middag brengen we door met rustig zitten en om een uur of vier in het campingrestaurant een 0.0. Dat doen we niet meer. Ongezellig en niet vriendelijk. Ondertussen heeft Yvonne een wasje gedaan. ’s Avonds gaan we in een nieuwbouwwijk achter de camping op zoek naar een restaurantje. We zijn te vroeg natuurlijk. Maar uiteindelijk eten we heerlijk, een salade en pulpo, lekker wijntje erbij. En……. De airco staat aan. Daar genieten we met volle teugen van. Op de televisie hebben ze het regelmatig over de ‘tiempo historico'. Laten we hopen dat de ‘tiempo historico‘ niet te lang duurt. We praten onder het eten over de opties die er zijn met dit hete weer. We besluiten eerst de komende nacht af te wachten. Morgen zien we verder. Een bezoekje aan Zaragoza in de ochtend staat op het programma.

Gr. Yvonne en Chris

DSC_0871DSC_0870DSC_0869

Helaas met de foto's gaat, ging iets mis?

1. Marijke:
    27 juni 2019
    Weinig inspirerend stuk route vandaag, aan de foto’s te zien. Dan is de camping niet verkeerd!
  2. Tiny Brunott:
    28 juni 2019
    Wat een hitte!!🌧😅😥😘😘
  3. Jacqueline:
    28 juni 2019
    Een echte ola de calor!!! Sterkte!