Dag 30 zaterdag 22 juni Almazan - Seron de Nagima 41 km

22 juni 2019 - Serón de Nágima, Spanje

Vandaag weer een halve etappe. In deze etappe zaten een paar serieuze hellingen zodat de etappe voor een hele geteld kan worden. Het gebied waar we vandaag doorheen zijn gefietst was ook nu weer leeg, stil en zonder voorzieningen. Een winkel hebben we niet gezien. Na 15 km een cafetaria waar we koffie hebben gedronken en dat was het. Het aantal auto’s dat we vandaag gezien hebben is, naar boven afgerond, een stuk of tien. Gisteren hebben we, via internet, een hostal in Seron de Nagima besproken. Onderweg hebben we van andere fietsers gehoord dat veel overnachtingsmogelijkheden in dit gebied in het week-end gesloten zijn. Dit bleek ook het geval. Er waren wel mogelijkheden maar die lagen te ver van de route. Een ober uit het hotel van gisteren heeft voor ons gebeld met het hostal dat we al via internet hadden besproken. Dit om een nacht bij te boeken en om er zeker van te zijn dat ze geopend waren. Het Spaans van Yvonne schiet nog iets tekort.😂 In het hostal waar we nu zijn kunnen we eten, drinken en……….. overnachten. Morgen een echte rustdag en maandag verder. Het wordt heet deze week. Kijken hoe we dit gaan oplossen!

Gr. Yvonne en Chris

DSC_0826

DSC_0827DSC_0828DSC_0829DSC_0830DSC_0831

1. Jacqueline:
    22 juni 2019
    Het is maar goed dat je voorbereiding in orde is!!! Stel je voor geen overnachting! Geniet maar lekker hier wordt het ook heet!! We durven niet naar de fiets te kijken!!!
  2. Nico Kemper:
    23 juni 2019
    Het is bijna niet te bevatten dat jullie een reis door Portugal en Spanje maken. De beschrijving is meer voor een ver weg land. In ieder geval, de temperatuur is hetzelfde als bij ons! Voor deze week dan.